O problema

Moderators: MotAnuL, duduanl, LiCuRiCi*))

EezyVlad
Posts: 39
Joined: Sat Dec 29, 2018 6:11 pm
Location: Brasov

O problema

Postby EezyVlad » Sun Jan 06, 2019 6:12 pm

Salutare, acum cateva momente am cerut wg-ul unui player ce il suspectam, mi-a trimis poza asta https://imgur.com/a/AyfeCV0
Dupa care am intrat cu teamviewerul la ea in calulator, i-am dezacxtivat antivirusul, s-a descarcat programul dupa care a aparut alta problema.. asta: https://imgur.com/a/fpch1QJ
Am tot intrebat`o pe server daca are cumva cfg si a negat asta, ca de cod n`o suspectez, ideea e ca acest cfg s`ar putea sa nu fie unul tocmai foarte legit si sa contina usoare nereguli, dupa ce n-am reusit cu wg`ul, am scris frumusel in start "cfg", direct cfg`ul care il folosea era acolo.. n-a mai zis nimic, a tacut :))
Acum problema care e.. cum pot sa fac eu sa ii ruleze wg`ul? Am cautat si acel folder "andre", l-am gasit, am dat click dreapta -> Give acces to -> view and edit (nu stiu daca am facut bine, dar in fine :)) Am renuntat si acum apelez la voi ca tot n-am reusit :)))

User avatar
MotAnuL
Site Admin
Posts: 1283
Joined: Mon Apr 18, 2016 6:38 pm
Location: Bucuresti

Re: O problema

Postby MotAnuL » Sun Jan 06, 2019 7:34 pm

EezyVlad wrote:Salutare, acum cateva momente am cerut wg-ul unui player ce il suspectam, mi-a trimis poza asta https://imgur.com/a/AyfeCV0
Dupa care am intrat cu teamviewerul la ea in calulator, i-am dezacxtivat antivirusul, s-a descarcat programul dupa care a aparut alta problema.. asta: https://imgur.com/a/fpch1QJ
Am tot intrebat`o pe server daca are cumva cfg si a negat asta, ca de cod n`o suspectez, ideea e ca acest cfg s`ar putea sa nu fie unul tocmai foarte legit si sa contina usoare nereguli, dupa ce n-am reusit cu wg`ul, am scris frumusel in start "cfg", direct cfg`ul care il folosea era acolo.. n-a mai zis nimic, a tacut :))
Acum problema care e.. cum pot sa fac eu sa ii ruleze wg`ul? Am cautat si acel folder "andre", l-am gasit, am dat click dreapta -> Give acces to -> view and edit (nu stiu daca am facut bine, dar in fine :)) Am renuntat si acum apelez la voi ca tot n-am reusit :)))

Salut, daca am observat eu bine are windows 8 , din cate stiu eu si imi aduc aminte stiu ca imperecherea intre window 8 si wg nu era una prea prietenoasa! Poate gresesc, dar asa stiu eu , alta problema fisierul respectie trebuie sa nu fie setat doar pt "read only", iar in situatia asta nu poate fi modificat sau umpbat la el !
Respecta-ma si vei fi respectat!
Image

EezyVlad
Posts: 39
Joined: Sat Dec 29, 2018 6:11 pm
Location: Brasov

Re: O problema

Postby EezyVlad » Sun Jan 06, 2019 7:47 pm

MotAnuL wrote:
EezyVlad wrote:Salutare, acum cateva momente am cerut wg-ul unui player ce il suspectam, mi-a trimis poza asta https://imgur.com/a/AyfeCV0
Dupa care am intrat cu teamviewerul la ea in calulator, i-am dezacxtivat antivirusul, s-a descarcat programul dupa care a aparut alta problema.. asta: https://imgur.com/a/fpch1QJ
Am tot intrebat`o pe server daca are cumva cfg si a negat asta, ca de cod n`o suspectez, ideea e ca acest cfg s`ar putea sa nu fie unul tocmai foarte legit si sa contina usoare nereguli, dupa ce n-am reusit cu wg`ul, am scris frumusel in start "cfg", direct cfg`ul care il folosea era acolo.. n-a mai zis nimic, a tacut :))
Acum problema care e.. cum pot sa fac eu sa ii ruleze wg`ul? Am cautat si acel folder "andre", l-am gasit, am dat click dreapta -> Give acces to -> view and edit (nu stiu daca am facut bine, dar in fine :)) Am renuntat si acum apelez la voi ca tot n-am reusit :)))

Salut, daca am observat eu bine are windows 8 , din cate stiu eu si imi aduc aminte stiu ca imperecherea intre window 8 si wg nu era una prea prietenoasa! Poate gresesc, dar asa stiu eu , alta problema fisierul respectie trebuie sa nu fie setat doar pt "read only", iar in situatia asta nu poate fi modificat sau umpbat la el !

Dupa spusele ei, mi-a zis ca e windows 10 home.. adevarul e ca nici n`am verificat..

User avatar
GoRillaZ
Posts: 665
Joined: Sun Feb 12, 2017 7:02 pm
Location: Brasov
Contact:

Re: O problema

Postby GoRillaZ » Mon Jan 07, 2019 6:09 pm

Poate fi si de la chome.Mie mi l blocheza instant si trebuie sa il deschid cu explorer...in prima poza pe care ai pus o il blocheaza chrome u nu antivirusu(ce nick are?)

EezyVlad
Posts: 39
Joined: Sat Dec 29, 2018 6:11 pm
Location: Brasov

Re: O problema

Postby EezyVlad » Tue Jan 08, 2019 12:06 pm

GoRillaZ wrote:Poate fi si de la chome.Mie mi l blocheza instant si trebuie sa il deschid cu explorer...in prima poza pe care ai pus o il blocheaza chrome u nu antivirusu(ce nick are?)

Yurisa
Pana la urma am reusit sa il descarc dupa ce am intrat cu tw la ea in calculator, dar nu ma lasa sa-l instalez..


Return to “[CSDM] DISCUTII LIBERE”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron